Over ons

Bob Henfling, oprichter van Personal Hockey Coach 

"Vanuit mijn passie voor het spel en het begeleiden van sporters heb ik in 2015 Personal Hockey Coach opgezet. Mijn doel is om van zoveel mogelijk hockeyers een structureel betere speler te maken. De juiste begeleiding kan het verschil maken. Een goede trainer is van groot belang voor een jeugdspeler. Een trainer heeft echter te maken met een heel team en moet zijn aandacht verdelen. Personal Hockey Coach gaat voor een individuele aanpak en is daarmee de ideale aanvulling op het clubprogramma.”


Bob's achtergrond

- CIOS afgerond in 2002

- KNHB trainer/coach A en B (HT4)

- Meer dan twintig jaar actief als trainer, coach, coördinator

- Ervaring in de hoofdklasse en de landelijke jeugdcompetities

- Technisch coördinator toplijn meisjes THC Hurley

- Trainer/coach Rood-Wit Jongens B1  2017-2018

- Vier jaar Technisch Manager bij HC Gooische

- Daarvoor werkzaam bij THC Hurley en MHC HBS

- Jarenlang tennisleraar

Bob Henfling

Team

Testimonials

“Ik ken Bob al heel lang en nog steeds leer ik van hem. Hij heeft oog voor detail en ziet dingen die andere trainers niet zien. Door kleine aanpassingen is er snel verbetering. Ook op het mentale vlak heb ik veel geleerd van Bob en ben ik een betere speler geworden.”

Floor Been HBS Dames 1

“Bob is een trainer die spelers beter maakt op een manier die het beste bij hen past. Hij geeft je in je ontwikkeling een duw in een bepaalde richting. Hierbij begint een bal te rollen en wanneer deze eenmaal rolt, stopt hij niet maar gaat hij alleen maar harder.”

Filip Krikke Gooische Heren 1

“Bob is heel betrokken en tactisch sterk. Hij heeft me de technische en tactische basis geleerd. Hij staat open voor de mening van de ander zodat je samen tot de beste oplossing komt. Bob heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling in en buiten het veld.”

Pieter Mertens Gooische Jongens A1

“Heel originele oefeningen waar je echt wat van opsteekt. Begeleid door een ervaren trainer die precies ziet waar je je nog kan verbeteren. Leuke training dus die je niet snel op de club krijgt.”

Jasper Brinkman Bloemendaal Heren 1 / Jong Oranje