Over ons


Oprichter van 
Personal Hockey Coach:  

Bob Henfling 

"Vanuit mijn passie voor het spel en het begeleiden van sporters heb ik in 2015 Personal Hockey Coach opgezet. Mijn doel is om van zoveel mogelijk hockeyers een structureel betere speler te maken. De juiste begeleiding kan het verschil maken. Een goede trainer is van groot belang voor een jeugdspeler. Een trainer heeft echter te maken met een heel team en moet zijn aandacht verdelen. Personal Hockey Coach gaat voor een individuele aanpak en is daarmee de ideale aanvulling op het clubprogramma.”


Bob's achtergrond

  • CIOS afgerond in 2002
  • KNHB trainer/coach A en B (HT4)
  • 25 jaar actief als trainer, coach, coördinator
  • Ervaring in de hoofdklasse en de landelijke jeugdcompetities
  • Sinds 2018 Technisch Coördinator toplijn meisjes Hurley
  • Daarvoor oa werkzaam bij Rood-Wit, Gooische, Hurley en HBS
  • Jarenlang tennisleraar
Bob Henfling

TEAM

Erwin van der Weijden

Trainer


 

Lars Luijckx

Trainer


 

Testimonials

Jasper Brinkman  - Bloemendaal heren 1

“Heel originele oefeningen waar je echt wat van opsteekt. Begeleid door een ervaren trainer die precies ziet waar je je nog kan verbeteren. Leuke training dus die je niet snel op de club krijgt.”


 

Steyn Heuvelsland  - Xenios Heren 1

“De trainingen van Personal Hockey Coach zijn geweldig. Iedere keer als ik langs kom gaat mijn techniek met sprongen vooruit, vooral mijn aanvallende technieken. Je kan zelf aangeven wat je wil trainen en na 1.5 uur is die techniek dubbel zo goed. Betere persoonlijke training ga je niet vinden.”


 

Jaidy Greebe  - Rotterdam meisjes O18-1 / U15

"Ik train nu ongeveer 4 jaar bij Bob en ik heb veel gehad aan alle trainingen. De trainingen zijn uitdagend en leerzaam. Mede dankzij de trainingen van Bob ben ik een heel stuk technischer geworden en op hoger niveau gaan spelen." 


 

Olivia Huisman - Kampong meisjes O18-1 / NL U18

“De trainingen van Bob zijn super leuk, intensief en uitdagend. Je traint met een kleine groep en je krijgt veel persoonlijke aandacht en tips. Ik heb daardoor mijn hockeytechniek sterk verbeterd en mijn spelniveau verhoogd. Mede dankzij de trainingen van Bob heb ik geleerd hoe ik een gevaarlijke spits kan zijn.” 


 

Eliane Plesman  - Bloemendaal meisjes O16-1 / U15

"Bob is een super enthousiaste trainer die je door middel van persoonlijke aandacht en tips beter maakt. De trainingen van Bob zijn altijd uitdagend en hij probeert het maximale uit je te halen. Mijn basistechniek heb ik verbeterd en ik heb nieuwe technieken geleerd. Ik ben hierdoor een stuk technischer en sneller aan de bal geworden."


 

Charlotte van de Griek  - HDM meisjes O14-1

"Bob is heel aardig en legt me alles goed uit. De trainingen en de oefeningen zijn altijd erg leuk. Momenteel zijn we bezig met backhand slaan. Dankzij Bob leer ik deze technieken goed en ben ik beter geworden. Ik ben heel blij met Bob, door hem ben ik technisch zo gegroeid."


 

Luke Weidema  - LOHC jongens O12-1

"Mijn wens is om later in Jong Oranje te spelen. Ik hou namelijk van hockey en ik vind het heel leuk nieuwe dingen te leren. Ik kijk daarom uit naar de Masterclass omdat de trainers je leuke trucjes laten zien en tips geven hoe beter te worden. Zo heb ik dankzij de trainers de backhand onder de knie gekregen en weet ik nu hoe ik in een wedstrijd voorbij een tegenstander kan komen. Ook de sfeer tijdens de trainingen is fijn omdat de deelnemers en trainers allemaal enthousiast meedoen. Ik kijk dan ook uit naar de volgende Masterclass en ben benieuwd wat we dan weer gaan leren!"